Entry: 2004 3.1.04Iedereen een goed 2004 toegewenst!

De eerste drie jaren van dit millennium kunnen met recht rampjaren worden genoemd: 2001 vanwege 11 september, 2002 vanwege het instorten van de Europese economie, voor Nederland vanwege 6 mei, en 2003, op de valreep, het drama in Iran.
Alle reden om aan te nemen dat het schrikkeljaar 2004 een goed jaar wordt. De Amerikanen vertrekken uit Irak, Bush wordt uit the White House gezet, de economie komt weer op stoom, Osama onder de tram en voor de rest alles gewoon lekker gezond houden.
Wat anders:
Na een proefperiode in december gaat dit weblog definitief on line. Tot nog toe konden alleen een beperkt aantal lezers inloggen, excuses dus aan degenen die het geprobeerd hebben maar een foutmelding kregen. Degenen die het wel ontvangen hebben en commentaar hebben geleverd: de n vond het gezapig, zouteloos, de ander sprak van 'olie op het vuur'.
Laten we kijken hoe het zich ontwikkelt. De suggestie om de eerste twee regels (die abonnees al in de 'alert' kunnen lezen) z op te stellen dat de inhoud al in het e-mailtje duidelijk wordt is een goeie, die zal ik meenemen. Een enkele lezer stoort zich aan de doorhalingen, maar die vind ik nu juist wel aardig. Uitgangspunt is dat ik niet aan zelfcensuur doe, tenminste niet ndat ik op PUBLISH heb gedrukt. Als op 'aanraden' van verstandige mensen bepaalde passages geschrapt moeten worden, doe ik dat met doorstrepen achteraf. Weg met de gedachtenpolitie, om met Van Aartsen te spreken!
Tot slot hoop ik dat mijn fractiegenoten ook nu en dan een bijdrage zullen leveren. Paul Marselje, Hans Klaassen, Mustafa cal en fractiesecretaris Marion Schrooten zijn gemachtigd om in dit weblog te schrijven, wellicht dat ze er gebruik van zullen maken.

   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments